selamat ya mak n abah

semat hari jadi,
selamat hari jadi
selamat hari jadi cik RAHMAN n puan SALMI
selamt hari jadi!!!

yeah!!!!!alhamdulillah semua da beres tadi,,da kenyang hati pown x berape nak sedap,,sakit!!!broken heart la!!!help!!!!
assalammualakum,,huhu tadi lupe pulaq dak beri salm,,humm,,,first nak story ary nyh aq smbot bfday mak n ayh kt restoran KAW KAW SEAFOOT  n STEAMBOAT,,umm kalo la korg nak tau nyh first time aq mhkn steamboat hah jakon kan aq,,um mase kt kedai tu x la jakon,,umm bodoh namenye,,umm bez la,,kte org share2 duet bli tok sapot mkanan,,jumlah sumer RM 250 so bagi2 la,,aq n daus x masok sbbkte org sk lagi,,kite org sapot kek je,,mahal tau jgn maen2,,RM40,hhahha daus ngelat dy bayo 10 je,huh kedekot pye abang!!!sebelom berbuke marilah kita jaln2 g SHOPING!!!!hahhaha,,alamak da kol 7 da nyh jom la gerak makan dulu kang x pasl2 bebuke kt kete pulaq kang,hahahha,,sampai2 je peh!!penoh kan,,nasib baik aq da tmpah semalam x la tunggu lme sgt,,ad family nhy tggu lame gile,,ish2 kesian,,hahhah,,masuk waktu buke!!!yeah,,cop2 nak bace doa..........................................amin!!!!lets go!!!MAKAN!!!makanan kt atas meje penoh!!!wah?????kite org amek laok2 siap2 pas tu mgkok koto sume ltk meje laen,yela penoh ,ngan steamboat,tomyam,siakap 3 rase,khailan ikan masin,telur dadar,burung puyuh blackpaper,udang goreng butter,,n kek,,sume kite org buat 2 set!!!hahha,tp sume licin,,,smpai buat tapau lagi tau,,hahahh,mak aq biase la siape x kenal cik salminatun,,hahhha,,mase nak balek aduisyai 6pak daq STK daq AT n AT1..peh kua makn x ajak an???smpi aty an???ye la aq sape nak join korg,,hahha,,,umm semalm plaq mase buke ngan abang kt lua 6pak da RK geng mas buke kt KFC,,haish geram plaq tgk org makn buke nyh aq na gak la,,mggu depan nak ajk atyn n life skali, ha!!!cha!!huhuhuhuhu,,tggu nnt ok???

cerite makn da abez nyh ceritee shoping??nak tau x????NAK!!!!ckp la nak,,,ha!!!pandai,,ummm
cari baju abah,daus n aq,,umm abah mule x bagi aq beli baju n sua tp lantak la aq nak gak da 2 taon x beli baru n sua raye baru tau,,dari form 1??hahha kesian tau,,!hummm,,,x lame uw aq pown beli,,daus pye bajet bj melayu+kemeje,umm 65+45=??? kot,,,aq kasot n sua 45+40..ummm tp ad yg belom beli lg,,skrg nyh nak beli t-shirt,kemeje,slendang,handbag,,ahh!x kire aq nak gak beli,,nyh la masalah family aq ap yg aq na sume ad je yg x boley tu la ,,ini la,,xnak belikan la,,baek aq beli sendiri,,aq bukan nak kate ap,,tp ehh x adil ar,,barng yg aq nak bukan mahl sgt palg2 30 je,,x smpi 50 pown,,ummm,,bile daus sumer ok x kire ar mahal ke mura,,aq tau la aq ank bugsu x semestinye kne layn aq mcm budaq2,aq nak jadi burung yg bebes di udara,,tauk!!!aq rase mcm x disayangi lg pown ad,,aq harap kq ngah,abang n kq cik je nak blikan aq barg2 uw,,umm belikan la,,,!!!adek nak sangat!!!!pleez!!!kt uam kene bebel,,aq sekola banda da ikot kawan2,,mak usie cam nyh la masenye untk kite mmbesar n msti ad ragam dy la,,mcm mak gak>>aii>>da lupe ke,,dulu mase mude2,hahaha,,key nak nak tido,,bye ngantok!!!

*btw,aq da tau pot yg cantek tok amek gmba
*upload gmba strosnye nanti ea tggu canon dari Taman Sri Impian x smpai2
*terima kasih kerana sudi mmbaca~~~

                                                                                                                TAMAT!!!!!!!!!!