they come,,


assalmmualaikum,,,hy blog,,sblom ap2jap yeeee,,cerite aq berkenaan TRIAL yg nak dkt nyh,,,aq takot giler,,tp aq mcm relex je hadapi sume nyh,,aq dikirekan ok gak la dapt stdy,,dari kawan aq nyh,,dye ad dapt smthx kemalamgan smlm pagi,,aq seday sgt tgk dy,,tp nak wat cam mane aq pown x tau la bende nyh salh siape sama ad dy,atau kite semua,,ala semang citer sumer salah la,,kan???aq nak citer pnjang2 bnde nyh private,,umm,biala aq dy n hati je yg tau,,so??bagi anda yg trlibat dalm kes ini don be sad ok,,expecially u,,i alwayz beside u lorh,,hahha,,kita x boley mnuduh kalau kita x tau cerite sebenar,,tp aq x tau la cter yg aq dgo tu betol ke x,,hehehhe,,ap2 pown gud luck,,men n women!!!!!!!!!
ok??so da nak trial ny ,,,preparation aq not la perfect sgt tp not bad la,,aq bykkan buat latihan,,tp yg paling aq risau sgt nyn SCIENCE n KH,,aq pown x tau knape,,,hope yg due2 tu aq boley buat yg terbaek,,hhahhah,,trial2,,knape msti kite amek kan,,tp bile nak amek tu rase takot sgt cuak sume datg la perasaan tu,,tp bile da abez sumer exam tu,,sume orang ckp senang,,hahhah,,tu la bile time belaja x belaja maen2 tgk kan da susa,,nyh aq nak buat pengajaran buat adeq2 yg akn mghadapi PMR nnt,,jgn la jd mcm akq ok????/ap2 pown gud luck kpd sumer kawan2 terutame yg pena aq buat hal dgn korg,,n satau aq kan aq da mntak maap kt korang sume its up to korg la nak maap kan aq ke x,,,da nak trial da nyh lg beberape jam je,,jgn tggal solat tau kawan2 n banyakkan berdoa,,sesungguhnya ALLAH itu ampunkan doa umatnye yg bersungguh2 mminta pertolongan kpadanye,,k la bye,,,GOOD LUCK!!!!hope trial nyh ad get 3A,,aq nak sgt bnde tu,,korg doa2kan la yewp,,,tp lau dapt lg by lg bagus,,,so kte nak byk 'A' kne la BERUSAHA,,,

                                                                                                                          ~~~bye!!!!!!!!!!!~~~~~~