u make me smile=)

assalammualaikum,,,,


        hye blog da semggu kte x jmpe kan??????????/aq ad banyk story tau,,t'tamenye tntg aq dan dier,,,,hahahahhaha,,,kt sekolah mcm biase kehidupan aq yg sentiasa dgn pmbulian dan kegodaan,,,walaupun kau selalu buat aq sakit hati,,nak ngis pown ad gak tp aq tetp suke kau,,,kalo ko nak tau aq slalu cte pasl ko kt diri aq,,selalu tetanye2,,betol ke x,,nak ke x nak,,aish!!!!!ap pon x boley la,,sume x jadi,,hahahahaha,,aq rase aq ad smthx kt ko,,tp sebenanye aq x nak,,sbb aq takot,,malu,,,xnak pown ad,,,,ummm
      !@@#%#%^U%#@!@$%

        pada suatu hati yg indah,,aq bdk bercerite dgn dye,,dan,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,dye ad tye aq mcm2 story n soalan,,aq pown jawab dgn rela hatinye,,,,,,,dye taye sume tntg dri aq,,aku rase bhgie sgt,,,HEPPY!!!!!!!!!!!!!adakah dye saje nak tau tntg aq,,atau dye suke aq gak??aHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!malunye aq,,,,,,kalo la bekesempatan sekali lgi,,aq akn trime ko,,MYBE??????aq x jnji la,,,tp aq rase ko boley bhgiekan aq dgn care keganasan pown aq rase bhgie lagi ummmm,,,,,,x sangge kan ad org merajuk,,hahahaha sweetnye,,aq kelaka la tgk ko..ummm tiap kali aq tgk ko msti aq ketawe i don know y,,hahahahahha,,,ktawe aq ad sbb tau,,heee~~aq suke tgk ko mrajok ary uw,,,suke la,,suke!!!!!!!!!!!!!!!umm,,ko ary uw tengking aq sbb aq gurau je kot,,tp aq x takot sbb aq tau ko maen2 je kan,,ahhahahahah,,,,,,

        ap la,,,muke hnsem,,,tp mcm budaq2,,cop hmsem ke,,hahaha not bad,,manis je aq ttg ad la,,tp aq da 6pak da kbhgiaan bile besame nan ko,,cewah!!!jiwang nye aq nyh,,ahahhaha,,,tp ko ok ap not bad la tp  kadg2 bad,,ahhahahah,,,kalo ko btol2 nak kan seseorg kte knela usaha yg lebeh tauk!!!!!!!!jagn asek buat perangai je nanti ko boley buat org uw bosan xbnci nan ko tauk!!!!!!!!!hahahahah,,aq suke ggu hdup ko sbb ianya buat aq ketawa n bhgie,,huhuu maapkan aq TEMAN!!!!!!!??????????

        aq tau n aq mcm ad rase yg ko ad nak ckp smthx kt aq,,aq dapt agk tp bile aq nak ckp aq malu,,,,,,,ap kate ko yg mulekan dulu kan senang kan????????????wah,,, x sabanye aq nak trime ko,,,tp aq rase nak straight kt PMR,,,tapi kesian gak kt ko,,,ummm no komen la u,,,,i alwaz,,,beside u,,,aq raseka situasi aq nyh mcm fatin fathia la,,,org yg da lame suke kt kite kini datang kmbali pada kita,,,wah!!!!!!!!!!!so swetee!!!!!!ramai org cerite tntg aq n dye n agk ramai la suke,,,,,tp aq nak jage hati kawan aq gak,,sbb dye nyh mminati laki uw n dy dminati oleh ramai org,,,so???ap yg harus saya lakukan skrg nyh?????