F.R.I.E.N.D

asssalmmualaikum...

first aq nak ckp SORRY
aq tau aq x LAYAK tulis mcm tu
n kalau nak tau bukan pasl anda pown
xde kne ngena.
x sala kalau aq nk jujur
mybe aq x boley nk jujur face to face so...aq jujur kt blog ny
**ko follow aq kan???
msti ko bace blog aq tuh kan,,,
hope ko x think NEGATIVE kt aku



ps//kpd tuan tu.....aq tau aq mybe da sakitka haty korg tp aq jauh lagi sakit haty dari korg,,aq pndam n aq x tnjakkan pown sumer kt post aq tu......actually thanks sbb ko buat aq sndrian sejak dari aq bace post ko smalm smpai skarg,,,n aq harap bnde nyh x dperbesarkan bile aq jmpe ko atau aq jmpe dy,,,,aq x suke ad org masok cmpor,,bnde nyh boley mmbuatkan aq x selesa,,,n aq lbeh suke buat sorg,,,,kalau ko knl aq mybe ko da pahm aku,,,,,,thanks jadi kawan aq,,..bye~~~`````````