hari yang penuh kegembiraan

assalammualaikum,,


hye??????


hari nyg aq gembira sangat sebab aq dapt g library,,nak tau x seumor idop aq nyh la kali ke2 aq g lib,,hahha pelikkan duduk je kt Kluang tp library x tau,,,yea aq mane nk g lib bace buku pown ngantok,,hhhaha,,sbnarnye mule2 x nak pegi tp mak n akak aq ad hal nak kemas rumah baru dy kt Taman Sri Impian,,aq xkan nk stdy kt situ,,panas,,,so??aq amek keputusan tok stdy kt lib,,aq mcs semue org tp x de satu pown yg reply,n ad reply tp x nak pegi/HAHAHAHA,,,cuak nyh aq da la x tau,,,blurrr,,habis,,,,naseb baek fatin da ad kt lib,,so aq stdy ngan dy,,atyn pulq datg late,,,da smpai aq mcs la fatin suro dy turon amek aq,,tp dy x nak dy suru 'Z' amek aq,,hahha,,mule2 tkejot,,setau aq dy kua ngan KB aq,tp KB aq mane??>tertanye-tanye<?????==''...humm,,borak la ngan dy kejap ,,rupenye dy da tggu KB aq nyh dari ko 9 pagi,alalal,,,kesian,,,yg pmpuan nyh datg late ko 11,,hash,,ap pown x boley la,aq yg x cnferm nak g pwn da smpai,,hahhaha,


DALAM LIBRARY..


umm,,stdy,,,ad fatyiah,nadia,fatin,pkwe nadya,n adiq fatin,,hhha,,fatyiah asek buat lawak je,haish ap pownx boley nak stdy ker ap nyh,,tp aq pye kuatkan iman,,aq x layan,,n stady jewk,,AGAMA tau!!!huhuh,,,yg 'Z' nyh ask jaln je,,haish tut panas betol la,,hummm,,atyn mcs dy da nk smpai,aq pown amek la dy kt toilet,,humm,,,kte org x plan pown nk pki skirt,,tp td tbe boley same,,tp aq simple je,atyn cam biase,,CANTIK?????>,<,,,,haahah,,mase nak msok terserempak ngan 'NF',,dy tego aq kot,,,haha,,bangge,,tp x taula same ad dy tego aq o atyn,,umm tah la yg pnting aq >perasan<..aq mcm suke dy balik,:D,,,,,umm,,,aq terdengo dy ckp smthik tp bnde tu buat aq heppy,,hahaha,,,masok je,,kite org tuka tmpat kte org masok blik laen,,aku atyn n 'Z'..humm,,,,x lame uw,,fatyia datg n 'M',,humm,,tbe2 'M'dudk sblh aq,,terperanjat ,,dkat kot,paz uw dy kne sound ngan ' Z',hahah.padan muke,,omg!!!dy amek fon aq,,,ala,,tp x heran sgt sbb,dalm tu x de ap2,,,aq pown rampas fon dy,,seboleh2 dy nak amek smpai hmpir nk hold aq kot,,,shittt!!!!!!!!!rupe-rupenye....................................................................................dy text pmpun laen pggl 'beby',,,wtf???ok aq sedih+terkejot=aq da x pecaye kt kau>mmg aq xpena pcaye kau<....(thanks buat aq cam nyh).....aq kua dari tmpat tu paz tu balik,,,dy mcs kononnye nk tergkan yg betol,,walaupown betol sekalipown aq ttp x pecaye kt ko,,wassalam....


BANDAR>kononnye nak shopping!!<


hahhah,,jaln first makan,,,plan nk g kedai mamak,,tp x jdi,,,nk g mcd,,x jd gak,,nk g kfc prade,,x jd gak,,lastly g kfc kt mall,,mkan~~~~aq makan nasi ayam!!!!atyn amek snek plate..umm,,makn dalm 15 min,,paz tu bla~~~g jal2 jap,,nak g teman atyn g popular sbnanye tp tbe2 dy kate x jadi,,haih,,panas!!!!,,sabar je???g kp,,jalan kononnye nk bli baju n beg,tp tibe2 akq call,nk amek>bergegas g bustand<huh!!penat,,,otw?????jmpe dy lg,,'NF',,ok,,dy ngan bedah,raje,n the gang,,,aq rase dy org ad ap2 la ngan tut,,was-was,,aq hmpih trlanggar n hmpir trjatoh,,blakg aq dy,,:D,,hahhah,,>sweet< like!!!!!..ok tu je,,cerite yg indah,,<3..ily..