30.11.2011 meaning day

assalammualikum
im COUPLE..!!!!!!!!..(not available)

ok tadi aku date,,plan aku nk enjoi2..mmg lah..n kte org smpai dlm kol 12.30pm..aku tgu azam kt KLUANG MALL..tgu dy (mcm pelik knape aku yg kne tggu dy tauk,,)hhaha..jalan tros g maen hokey,,pemainan uw aku tau dary atin n atyn tau dari apiz,,haha,,aku menang!!!!!!..n pas tu maen pool..haha,malu~~~tp ktepikan,,hahha,maen n aku kalah!!,,hahha,,5 kali bola putih masok lobang n bola itam,amek kau tros mampos..hhaha..lps tu g naek bumbung,,haha,lalu car park??suweet kan??hahahha..sampai atas..amek kau x de kereta n cume ad troly je..haha..aku suro azam masok dalm troly tu n aku tolak dy,,lari-lari,,hhahah,,n mase tu aku ckp ehh!! x x!!!aku tulis kt fon aku 'SAYE TERIMA AWAK' amboi!! dy bace sengeh2..hahah..perasan,,errr,mmg sayg pown,,:D...jalan2...




lps tu lary g sakan jap nk cari barang,,dalm pejalan jmpe SURAU ad ke azam ajak aku g solat,,hahha,alhamdulullah la...dy iegt agame,,hhaha...


lapa~~~g makan kt realway blakg KP,,aku makn mee rebus!!SHARE ngan azam u!!!hhaha,,tp aku makan dulu lpz tu aku basoh sudu aku n bg dy makan pulak,,sikit je kteorg makan,,jumlah RM9.95.hhahhahah,,save kan???

ok,,KP TIME!!!!!first2 tgos g maen bowling,,hahah,,aku mENANG!!! 80,,,,azam 79,,hahah,sikit je kan???ngek laa~~hahah,,tgah2 maen trserempak ngan geng harid n iezaRK1..hhahahx tau la dy org 6pak aku ke x..hahahh..kelua,,,jnpe dak fom2,,ok,,lantak!!,,hahahh,azam ajak g karok mule2 malu,,hahahah,,menyampah,tp last2 g gaak,,hhhaha,aku yg excited nyanyi,,lgu ungu-tcipta untukku,love story,arrow-niat haty x nak berpisah,n geisha-ku tak kan pernah ada,,hahha,dy nyanyi lgy DMANSIV untuk aku,,aku seyez x pena dga lagu tu,,tp layan je lah,hahhha,,ok,,kte org maen 5 lagu x ikot jam pown,,hahahah,kua jaln2 jumpe wong hui yan,,hahhaha,,kantoi ar,,pakwe,,hahahh,,STOP!!jalan lg jumpe kak farra natasya,,hahahha,,da la azam anty ngan dak tu,,hahah,ok stop!!!,,ok jaln jap kt KP n out~~~~

ok,,bosan nyh 'awak jon kite makan cendol,,'hahhaha..makan kt dpan rebel uw,,hahha,ad angin tiup2,,hahah comel2!!!,,aku makn x abes,mean minum hahhah,,ok tu je,,


BALIK!!aku naik bas n dy carikan bas n aku naik,n aku tron kt batu4 sbb ayah amek kt situ,hahaha..ok,,

ok tu je story aku,n kte org x de la amek gmba2,,hahah.dose kan??tp ad curik pic senyap2,muke poyo habis,,hahhha...sepanjang tu kte org ketawe n cerite,,biase la mulut aku,KEPOH!!..hahha..bes sangat,,n kte org balik dlm kol 4.30pm..humm out~~~~

``SAYE AKAN SAYANG AWAK!!``
byee~~~