aku d tag oleh 2 orang..

assalammualaikum.

aku punye post kali nyh panjang gler,,korg bace la tp sblom tu sila sediakan air n makanan sbb korg akan lapa..
aku dtag oleh 2 orang,aku mals nk buat 2 topik tp ini idea aku,gabungkan nya,,
orang yg sangat myayangi aku tu ialah  kq farra.n. roti keju
HOHO..ini la org yg betuah sangat g tag aku,


ok!!11 bende tentang diri aku

1.aku suke makan sampai dagu da belapis,,(HOHOHO)

2.aku suke tgok cerite 'barbie' walaupown ianya untk kanak2,tp amat meminatinye,,satu fmily duduk tcongok kalau ad cerite tu

3.aku suke bangon pukul 10pagy.tp sejak ad tsayg nyh aku d kejut n dpakse bagon awal,,hahhaha,,

4.aku suke paw duet orang,hahhaha,,sebab aku seorang yg KEDEKUT..>.<

5.aku suke jirit+menyanyi..kalau kt ostel toilet jd tmpat aku mgadu suare yg lunak nyh,,HAHA..sampai kne atack ngan akq2 atas.

6.aku x suke bkawan dgn lelaki yg merokok.pengalaman,aku gaduh ngan dak kelas 1 bulan sbb dapt tau dy mrokok,aku x nk tgo dy lagy,,huhuhu.jahat kan aku??

7.aku suke lelaki main guitar mcm kesayangan aku,nyh,,

8.aku x suke bkepit 24 jam...rimas aku lbih suke bebas..(bekpit ngan sape2 je.kawan,pkwe,fmly)

9.aku kt rumah rase mcm jd bibik +++ mak dah,,buat keje rumah 24 jam,huh,,lotih oden,,:(

10.aku suke b.pesbok n b'bloger nyh,tp aku sbna nye low ict..aku x tau twiter,YM,skype..segale kjadah uw,yg aku tau chat je,hahha

11.oke yg terakhir!!!aku seorang yg peramah ++ pelawak jugak,,kalaw korg kenal aku korg akn ktawe je,,hahha,aku x pndai nk series,, HAHAHA

------------------------------------------------------------------------------------------
huuh,aku da pening da nk ckp tntg diri aku n aku nk jawab soalan pulak,,dari kq farra kite nyh

1.siape name pkwe yg saye minat.
= HOHO..ICET..saye sayg dy

2.siape besties korg
= mestilah FATIN FATHIA n NAZIRA MAHZAN

3.iape korg paling bnci
= org yg cari pasl ngan kite n org yg tlmpau over,rase nk kutuk ++ ketok je dy,,huahuahua

4.korg penah malu smpai nk masokkan dlm lubg tndas x??
=..HOHO..malu bayak kali,tp nk masokkan dlm lubg tandas,xde kot,,hua2..

5.laptop ap yg korg pakai skarg.
= humm ,,kite x de laptop x mampu la,gune ntbok free dari STK je,,

6.da brape kali pna kaple n bagi name ex
= huh,,soalan CEMAS!!,,pna kaple 5 kali,n skarg ke6..tp rasenye mcm kaple nyet2 je,,ahhah,,name ex,,HOHO,,xpela bia rahsie.

7.ciri husband nanty??
=..humm,,nk yg PERFACK dari cume aspek,,kalau dapat la,,

8.perangai ex yg korg x suke
=..EMO,,oke bnci smpai skarg,,maaf yek..:)

9.sayg ex lagy x??
= ofcoz TAK SAYANG..da ad org baru,,hua2,,bukak buku baru dah,buku lame da jual kt besi buruk,:)

10.sayg kq farra x??
= msti SAYANG,akq baik ++ comel ++ cantik,,HOHO

oke!!!TAMAT soalan dari kq farra,,da cukup JUJUR da nyh >.<

---------------------------------------------------------------------------------------------

sekarang nk jawab soalan dari kawan manis roti keju..bismillah,,fuhh!!!

1.korg pena kentut kuat2 dpn org ramai
= tIDAK sama sekali

2.suke colour ap n sebab pilih colour tu
= suke banyak colour ,,PINK.OREN..bayak la sume suke..aku xde pndrian kan??

3.siape yg saye bnci??
= orang yg gdik n over n cari pasl ngan saye

4.ap pndapat tntg budak nerd n pendiam
= humm~~ dy org msti budak pndai.sbb biase nye nerd n pndiam nyh pndai,,HOHO

5.korg rase korg gedik x??
= hahah,,rase mcm diri nyh gedik ble da jmpe kawan2,n rase mcm sume org sangat-sangat bnci kt saye

6.kenape lelaki x minat Greyson Chance n Justin Bieber
= huhu x tau la sbb saye pown x kenal sape Greyson Chance tu,,huhu,kalau Justin Bieber tu mybe dy org jeles kot mamt uw hansom!!

7.kalau dpakse makn petai n belacan nk makn mane??
= BELACAN kot,,petai x pena makan,n sbnanye 2-2 TAK MINAT!!wekk~~~

8.name penuh pdame mnteri yg ke 7
=..huhu,,seyez x tau n lupe  ..sape ek pdane mnteri kite?? (mcm nk kne buang ngare pown bole aku ny)

9.list ex boipren
= BIALAH RAHSIA

10.antara Aaron Aziz n Justin Bieber minat yg mane?/
=..AARON AZIZ sbb pkwe saye..saye glarkan AARON SAYe,,mcm SYIODA SAYE,,hahhaha

11.minat skuad hrimau mude x?/siape yg paling minat?/
=,,maaf saye TAK MINAT BOLA,mean x minat bola,,org nye yg minat,humm entah la,,,sume biase je,huhuhuh

HUH!!!!TAMAT suda soalan dari roti keju yg manis lagi cntik lagy jelite nyh,hahhaha..

--------------------------------------------------------------------------------------------

sekarang waktu aku untk balas dendam!!before tu aku nk bg syarat2nye dulu

#korg mesti tulis 11 bende mgenai diri korg>JUJUR<
#korg msti jawab soalan yg aku buat kt bawah nyh dgn penuh rase rendah diri.hua2..:)
#n korg jugak kne buat 11 soaln untuk kawan2 korg yg tersayang jawab,mcm aku,,HUH!!!:(
#da siap soalan korg tu..korg boley tujukan kt 11 org yg korg sayg kan tu n yg jd mangse seterusnye,,hua2
#SELAMAT MENCUBE!!!

ini soalan2 saye!!alololo,,:)

1.ap barang yg korg nak dari pakwe korg??
2.sebutkan name pakwe korg or ex korg yg paling korg sayang,,(nak name fb)
3.ap impian korg bile da besar nanti??
4.korg hebat dalm subjek ap??
5.ap bende yg korg suke buat bile waktu lapang??
6.hahhah,,kalau korg hang out,,sorg suke kelua ngan siape??nyatakan sebab..
7.korg suke barangan jename ap?/
8.korg rase aku nyh mcm mane ?? syioda saye..JUJUR!!!!
9.korg rase pakwe korg setie x??
10.meh bagi no tepon...kalau berani,,(kite kawan yok)
11..soalan last!!!..korg msti follow blog aku nyh,,kalau da bukak,,HOHO,,WAJIB!!tekan sini..

hahah,,apabila dcampur tolak pemintaan dari  kq farra.n. roti keju yg kene jawab soalan nyh 19 orang,huh,,bayak tuu..tp aku hanye mmpu untu tag ke 11 org saje,,hua2,,:(..!!ANTARANYA IALAH!!


huh,,penat aku cari org nak jawab,,jawab la korg ea..muaahhsss,
kbai!!!