'assalammualikum' 1 new message,from '??????'..20.DIC...8.52am..aku x reply . n tbe2..'syida result PMR ble klua??.20.DIC...9.00am...ha ==''makin aku tetanye2 siape....


rupe2nye ENGKAU..!!..shit!!

kenape kau datang waktu aku dah sayang orang lain..dulu aku sayg kau, n aku tau kau pown sayg aku.....TAPI~~~..aku tau kau pure2 kan,,kau pakse diri kau kaple ngan org lain sbb mybe kau kecewe ngan aku..sumpah!!mase tu aku sayg kau gler..banyak kali aku cter pasal kau.tulis pasal kau..tapi~~knape kau datg sekarang nyh,,KENAPE!!!

akhir tahun lepas aku remove kau sbb aku da kaple n tadi aku remove kau lagy sbb aku da kaple,,sorry..@@

mase aku sayang org lain kau datg,mase aku da lupe ka org tu sbb kau,kau yg pergi..???.kenape???..bile aku x jumpe kau aku benci muak,hine tengok kau,tapi~~bile aku da jumpe kau aku rase sayang ,,sumpah!..tapi aku sayg kau bukan mcm pkwe or lbih dari tu,,aku sayg kau seumpame aku x nak hilang kau dari khidupan aku..kau!!..caring,,kelaka,n suke amek hati aku bile aku sedih n mrajok,,mybe kite da sekelas 3 tahun..

pic ny,,mase kite same2 happy,DULU..(6.8.2011)

aku x nak cerite pasal kau,,sbb aku limited skarg nyh,aku x nk sbb kau aku hilang org yg sayg kt aku,n aku pown x nk hilang og yg aku sayg..aku sayang kau,tapi aku lebih sayang dy (azamhakimiazizan)..

TERIMA KASIH AWAK..