sahabat

assalammualikum

tibe2 aku skrg nyh asek slalu bukak blog KKC uw je..huh,,tah la tibe2 teriegt n rndu kt korang la,,tah la makin lame makin banyak dugaan yg kite laluikan,,gaduh la,,kutuk la,ap lah,nt ad ap2 mara,,humm,,~~itu sume da biase n mmg slalu akn berlaku, n aku rase x kesah pown...rndu mase kte sumer form1..orented,huh,,seronok,tp tahun depan kte da jd senior kt bawah tu,,,da ad adek2,,humm,walau pown aku  bukan ajk tp aku rase tanggungjawab aku nyh besa sangat,,humm x tau la nk ckp cm mane tp,,eh makin besa makin takot,,HAHAHHA..


aku nak sangat satu hary aku datg uma korg,jumpe sorg2,,mean makan angin la,hahhaha...seronok kan ,,tp tu msti kite x dapt lakukuan,humm,,,aptb,,kan???rndu la kt korg,,,hmmm....eh!!taon dpan aku yakin korg ramai da pndah kan???ye la g MRSM la,ap la,,aku mybe duduk trcongok kt STK kot,aku pown x mohom mane2,,humm nk mohon,tp aku rase bter aku tgu lpas dapt result,kalau bla pown lmbat sikit kot,huh,,,...ok pulSTOP!!..hahaha...jumpe nenx year dgn adik masing2!!












HAHAA..korg buat ap tu???da stdy untk form 4??aku x stdy pown,,nk stdy tp internet nyh da mluas kan??so aku da terpengaruh,,SHIT!!,,,,hahah itu la aku,x on9 sehary rase mcm aku nyh da langgar peraturan,rase punggung berapi,hahhaha,ap seyh aku da merepek,,humm,,,ok,la jumpe nnt mase amek result aku x tau la mane satu ad yg kate 13hb,ad kate 14,23 la 28 la,,hahahah susa sagt amek nt mase hary FIRST sekola bukak,,hahhahaha,,ok,,xde idea n topik nk story n crite,,hahha bende same kot ,,huaahuaahuaa,,k bye


DENGAR SINI ORANG KAMPUNG SAYA RINDU KAWAN-KAWAN








hahahha...kbai,,i lap u so much!!