saye,dia,kamu,dan mereka

cerita nyh semalm punye tp baru nak update sbb smlm x dpt nak update lg,,hahhaha,,semalam aq ad tusyen MATH,,ad byk kelz,,cg,,saje nak buat byk2,,lg pown mggu nyh kan last,,mgu dpn da trial,,cm mane nk tusyem nt msti sume x nak dtg sbb busy nan stady kan??agk,betol x ap yg saye katekan tu,,ahhhah,,mcm biasela aq,,balek tusyen msti round kt town,,tp x aq x beli ap2 pown,,saje nak abzkan tenage kt situ,,hahaha,,mntg2 saye TUTTTTTTTTT,,upz,,hahhahahha,,


                                                             
aq pena ckp yg aq nak sgt amek gmba kt tgkat ats,so??skrg nyh aq da spt cume x puaz sgt la sbb ad org mghalang kami,,hahahaha,,pemandangan kt situ cantek kan???dngan angin yg tiup dgn kencangnye,,hahaha,,wah paz nyh lau ad ap2 nak g KM la nak amek gmba puaz2,hahhaha,seronok!!!!!!!!alamk da pkul 3 nak balik!!!aq pown g la cari bas kt bstand,,alamk kene tggal,,tggu bas,HA!!!!!!!da smpai powm,,mase nga tggu bastbe2 6pak plak mamt nyh,,aq mmg nak balek ngan dy pown hahaha,,alamk x jd la naek bas ngan wani,,aq naek ngan dy,,sory wani,,bye~~~~bas wani da tggal kan aq bas mamt nyh kol 4.40..lame lgi nyh,,ha!!!ap kate kte jaln2 dulu la ok???jaln2 kte org pg BCB,n KP je,,hhahah,,jmpe rami plaq daq STK,,malu,,<<<<ah,,wateva la,,aq jaln wat muke do no je,,yd mamt ny pown satu da x de bj jaln ke g paki bj Pj buat ap,,bwat malu aq je,,adui...umm balm bas dy amek jam aq n dy bukak jm dy dy bagi aq jam dy,dy suro pakai,,


ahhha,,SWEETnye kamoO0000000,,I LURVE U!!!!hahha tp aq x lame ngn dy aq turon kt batu4 sbb bpk aq amek kt sane,,sory awq saye x ley lame2,,k bye~~~~jage diri elok2,,jgn noty2,,syg awq  ketart2!!!!!!!!!!!!!


sweetnye mereka!!!!!!!!!