mereka semua ad d sini,,

CIK RAWAIDA BINTI SADIKIN



assalammualaikum,,,hye blog aq cetite tntg kakq aq nyh,,kalo nak ikot betul,,aq x de akq agkt,,yp lau ikot asrama ad,,tp akq yg nyh special skit,,aq sayg dy mcm sume kakq2 aq,,tp yg dy nyh ad kurang ckit la,,hhaa,dy bukan fmly aq,,so???umm~~~~~~,,name dye cik Rawaida Binti Sadikin,,orangnye baek,,kecik je comell tau mcm aq,,hahhah tp dye nyh garang,,aq pown takot ngan dye,,alla,,6pak je muke garg tp hati dy baek,,ap2 pown thanks kq rai sudi aja kite mase form one dulu,,


ha!!!ini lah akq yg saye ceritekan tadi ,,comelkan ,,mcm saye,,TENGOK!!!dye ad lesung pipit,,hhahaha,,macm saye juge!!!!tp yg budq uw bukan ank dye tau,,kaq rai belom kawin x kan ad ank,,hhaha itu anak sdare dye,,ummm comelcomel,comel,,nak tau x knape je tibe2 aq nak cerite tntg akq nyh sbb,,akq nyh la, yg mulakan dulu post kt  wall FB aq,yg dy kate 'uit adq,,jgn asek nak on9 je.............................' tah la ek ap yg dy tuls da lupe la,,hahah,,kte org comment2 paz uw cerite la sume nenek moyang kt situ,,tibe2 rindu pulq kt kq rai,,umm kaq rai BROMINE SAYANG KAK RAI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,,nt raye bromine datg uma kq rai ok,,,k la nt lau ad mase bromine cerite lagi pasl kq rai,,bubye~~~~~~~~


CIK *** A******




jumpe lagi???nyh ini mamat mmg nakal,,aq pown x tau la ap dy nak dari aq,,bg aq top up,cool blog,,nyh tbe2 dye kate aq calon untk mminang????ai nak m***** ke,,ummm,,aq anggap sume kawan aq hanye kawan,,bukan teman,,,ok???aq suke kawan ngan ko tp aq x suke ko,,eh tolong la paham,,dy kate ko phm kn ap prasaan kalo org uw da lame knl,,oh nonono,,aq x ley eccept la sume nyh,,,,aq x nak,,ok???plez phm aq,,,kkeyyhh,,bye~~~~~`


MR.T***** AKA **RD*** M***


kau pulaq,,umm x de ap story cume aq nak ckp aq x suke ko ,,ko nyh ibarat 'KACANG LUPEKAN KULIT' ha!!!tu la ko,,fine,,2 je nak tulis,,k bye,bye!!!!!!!!!






hahahah!!!penat da tulis,,nak ckp tu je story tntg LESTARY AKU SEORANG PELAJAR,,terima kasih kerana sudi mmbaca,,,