T.R.I.A.L oh T.R.I.A.L.

alamak trial da nak stat esok,,, stady???belom lagi cam mane nyh???umm,,,,jadual exam da dapt

                                                       JUMAAT :12.8.2011.cina n tamil
                                                       ISNIN      :15.8.2011.GEO,BM 1 n BM 2
                                                       SELASA  :16.8.2011.BI 1 n BI 2
                                                       RABU      :17.8.2011.SJ,MT 1 n MT 2
                                                       KHAMIS :18.8.2011.KH1 n AG
                                                       JUMAAT :19.8.2011.SN 1 n SN 2

cerita hari pertama<<<sebulan sblom trial aq da stary stady,tp malm nak trial tu nak refresh la ckit,,ummm nak tau x??malm ahad tu aq ckp la ngan atyn dalm kol 10.45 tu,,umm''atyn kte tido dulu nak nnt dalm kol 12am kte bangon la stay up',,umm aty pown on je la jap ag kan kte org...........................................telajk tido smpai pagi,,kol 4.30 baru aq sada sbb aq ad set jam loceng,,hahha,sengal kan,,tp kesian ar kat atyn dy x stady ap2 lg,,heheh sory,,aq pown x stady tp muke mcm da stady kan,,hahahha,,tp smpat la kalo stakt nak refresh je,,hope result ok,,tu je yg aq nak,,amiiinn!!!!!!!!!!!!!!
cerite hari kedue trial<<<dapt stady cam biase jawb pown ok,ko la,,hahhah,,kte tggu je result nnt ok,,hope ok gak!!!!x mau 'D' TAK NAK!!!!!
cerite hari ketiga<<<ha!!!!!!!!hari nyh yg paling aq bersemangat smpai x tido malm??hahah??pelik,,kalo aq x tidoo,,yeee benar x tido kalau x caye tanye dayang,,umm x tau la knape x ngantok smpai boley x tido nyh,,hahahhah,,dari mlm smpi pg x tido langsung!!cme g sk je kt katil terllap 10 min,,hahhah,,aq stady kt blik stady,,da agk da lau stady kt blik stady msti x ngantok x tau knape tp lau kt dorm 5 min atas katil teros tido,,haha,kononye nak stady SEJARAH n MATH,tp cume ALLAH<DAYANG<GUART je yg tau aq wat pe kt situ,,hahah,kelaka aq suke mase nyh>miss this time<hahhaha..nak cerite tp nnt kantoi la,,hahaha,,syap je la ok???kt sk mase jawb sj tersengguk2,,tp x lame paz uw OK!!!mase math peh!!segar gler mate!!hahhah,,knape segar mybe x dpt jawb,paper one,,ahhaha,,hope result aq ok x mau 'D',,iminn!!!!!!!
cerita hari keempat<<<<ummm~`ok!!bersemangat tok stady,,heheheh,,tp xla perfact sgt stadynye,,hahaha,hope result gempak gak!!!'A'aminn!!!!!!!!!!!!!btw,ary nyh bfday mak,,selamat hary lahir mak,adek doakan mak sihat n makin kaye nnt adq senang,hahhaha,,adek SAYANGZZSSS mak!!!!!
cerita hari last TRIAL!!!<<<eh da last ke???yaeh!!!!!!!!!!yeah!!!!!!eh x paya nk seronok sgt la syioda saye baru trial belom PMR,,ap dar??hahahah,,nak tau cerite hary nyh??haha ceritenye same nagn cerite hari isnin,,hahha aq terlajk tido,,cam mane ny risau x abez stady??yg atyn da abez stady,,ahahah,terbalik,,umm rugi je set jam kol 12 tp x bangon sbb x sada,hahaha,,mybe penat sgt kot sbb malm tu kte org(mean da asrama ASTK ad mjlis khatam alquran,,)ala tp same je baliknye kol bape,,ahhaha,,x tau la knape ley ngntok sgt tu,,hahahah tp pg2 tu stady alhamdulillah masok,,aminn,,hope esult ok 'x mau D' tolong lah,,!amin,,~~~~~~
inspirasi aq skrg nyh balik sk solat n teros tido smpi kol 5.30 paz tu bangon baru basoh bj n mandi,,n stady,,paz tu mlm x ley tido,,stay up!!hhaahah,,ok la nak cter tu je,thankz sudi bace blog syioda saye!!!jgn lupe FOLLOW!!!bye~~~ilymyny!!!