night 23/11/2011

assalmmualikum

maod kalinyh kale seday sangat sehingge menitiskan air mate(tah pape kan aku nyh).hum..
cerite bermula pada malam semalam my lover cewah(fatin fathia)nyh dy mcs aq,lakmase tu kredt aku low gler tgal brape sen je,aq pulak tgah mcs ngan c dia,,biasela permpuan dgn sifat manje2 d ngadu yg atyn nyh mcs aku,,n tbe2 dy nak aku STOP mcs ngan dy,,eh knape 'sbb cume nk aq mcs atyn je,ok fine aku tau atyn is my bestfriend tp jgn la buat aku rase sbsalh cam tu kan?/n kte org stop mcs,,,

berape jam kmudian(waktu tu aku da tido)dy cal,,aku angkat n dy kate da tido ea,aku ckap humm,,ok glatido,g la tido.g la tido (byk kali) smpai aku nk ckp pown x boley,huh sakit haty aku,n kite org gadoh!!!pasal bne kecik je kot..dy tanye aku mara ea aku ckp x lah mane ad marah tgok aku smile kan??:)...dy reply 'jgn buat smily syum n jgn wish law haty x ikhlas jgn pike bnde bodo kau ckp bnde bodo nyh yg aku pike tauk..law btol2 kaw kawan aku..aq x tau nk ckp ap' sbnanye aq pown x pahm ap dy ckp...hum aku pown x tau knape..tp aku rase sakit haty sangat mase tu dy mscall aku dalm 15 kali n  ak segaje x angkat..aku sakit haty yg x terhingge..n last skali aku angkat dgn haty yg berat slepas d pujuk,tp aku x ckp langsung,n bile dy habis ckp aku tros off,kejam kan aku,,..sbb aku rase nk nangis mase tu,,hummmm..(mase dy ckp ngan aku nada suare dy lmbut sgt n ikhlas nk mntak maaf kat aku n btol2 nak dga ap aq blas ckp,,tp sepatah haram aku x ckp,aku hanya mampu tarik n hmbuskn nafas,,)n tbe aq cal nazira mahzan dy boley ckp 'sieda fon aku rosak kbaii' sakit haty aku,tros x jd nangis,,humm tp aq mmg tau fon dy rosak,,

x lame lagy sy call n pjuk untuk aku ckp,,ok aku mgalh sbb aku kesian kt dy,,humm aku angkat,n pas tu dy bg mcs nyh kt aku 'sory sgt2.sory makin bile kite ckp.gn nk ckp kau sakit haty ngan aku tauk.ntah la bodo sgt aku nyh.xpe la.kaw g ar tido.selamat malam.aq x tau nk ckp ap lagy.kalau kau ad kat sini baru kau tau keadaan aku.sory,jaga diri!bye salam.:(' ok aku copy n paste ayt dy bulat2..
aku ksian kt dy aku x tau nk ckp ap lagy...n pastu dy nak x boley tido,oke itu salah aku,,esok dy fizik aku x smpai haty n aku kne buat sesuatu,dy nak aku wish dgn ikhlas,aku pown pish smpai 4 page,dy reply ' 'akhirnye saye dapt balik lisa saye,makasih .nyenyak aku tido mlm nyh gudnite.tdo baik2.sleep tight.BTW bukn slh kw.kbye salam.:)'lps tu md kami ok



hhaha..pelikkan kami
kbaii
ps//saye pown da dapt balik aeron saye ..lol