W I N N E R

assalammualikum

pelik x kenaape post aku kali nyh tittle dy WINNER??
sebab aq da lame tawa haty ngn lelaki ,,tapi dy nyh da buat haty aku kmbali myukai lelaki,so dialah WINNER..bagy aku,

perasaan
aku pown x tau ap perasaan aku kt dy nyh..ikot haty aku da kenal dy dari kcik,tp kami da knl dgn lbih rapat dalm 3,4 bulan nyh,dy mcs aku,,cal aku,cerite selanjutnye bace la,@ follow la blog aku,sumer tu cerite pasal dy,(post sblom2 nyh)...aku bangge kawn ngan dy,ake mybe sbb dy da maced,,aku suke suare dy (x garau sgt)hak,hak,hak,,aq suke care dy (baik)(BAIK SANGAT!!)..aku je yg tu,hahha,banggenye aku..

budi baik nyerr
dy pujuk aku,bile dy rase aku tgah seday(dy cube bwat aku ketawe)
dy sggop kelua malam2 untuk topupkan aku
dy blikan aku cheez cake yg aku nk sgt makan tu(walau aku ad kt ostel mase tu)
dy sanggop masok kedai bj prmpuan untk tman aku(kawan2 aku sume ad hal)
dy sanggop blikan aku baju yg aku nak bli tp x ckop duit(hahah)
dy nyanyikan aku lagu 'seua tentang kita' dgn main gitar(pada waktu tgah malam)
dy datg rumah aku sbb nk maenkan aku gtar(dgn acting dy yg x boley bla)
dy cal aku tiap hary(kalu boley satu hary 10 kali)
dy try cari mase tok date,,(dan kami da planning)

aku
aku suke kau
aku rindu kau
aku x sabar nak tunggu tarikh tu
aku tunggu kau,,:)
(semua nyh yg aku rase)

TAPI AKU TAK TAU AP PERASAAN AKU SBNANYER KAT KAU


dan ini orangnyer

cerita aku dan dia
kbaiiii
ILYMYNYK