jawapan untuk adek

assalammualikum..

aku dtag oleh ameera hahha,ceritenye kan,aku punye la confiden yg aku pena tag dy last aku cek balik aku x tag dy pown,>oke aku malu untk diri aku sendiri<..so,,aku nk jawab,,heheheee~~

yg bibir sexy tu la ameera ,,comel kan adik nyh >.<

11.bende tntg diri akak :)


1.aku suke makan sampai dagu da belapis,,(HOHOHO)

2.aku suke tgok cerite 'barbie' walaupown ianya untk kanak2,tp amat meminatinye,,satu fmily duduk tcongok kalau ad cerite tu

3.aku suke bangon pukul 10pagy.tp sejak ad tsayg nyh aku d kejut n dpakse bagon awal,,hahhaha,,

4.aku suke paw duet orang,hahhaha,,sebab aku seorang yg KEDEKUT..>.<

5.aku suke jirit+menyanyi..kalau kt ostel toilet jd tmpat aku mgadu suare yg lunak nyh,,HAHA..sampai kne atack ngan akq2 atas.

6.aku x suke bkawan dgn lelaki yg merokok.pengalaman,aku gaduh ngan dak kelas 1 bulan sbb dapt tau dy mrokok,aku x nk tgo dy lagy,,huhuhu.jahat kan aku??

7.aku suke lelaki main guitar mcm kesayangan aku,nyh,,

8.aku x suke bkepit 24 jam...rimas aku lbih suke bebas..(bekpit ngan sape2 je.kawan,pkwe,fmly)

9.aku kt rumah rase mcm jd bibik +++ mak dah,,buat keje rumah 24 jam,huh,,lotih oden,,:(

10.aku suke b.pesbok,skype n b'bloger nyh,tp aku sbna nye low ict..aku x tau twiter,YM..segale kjadah uw,yg aku tau chat je,hahha

11.oke yg terakhir!!!aku seorang yg peramah ++ pelawak jugak,,kalaw korg kenal aku korg akn ktawe je,,hahha,aku x pndai nk series,, HAHAHA

hahahah..nak jawab soalan nyh...

1.name penuh siap binti ea(salah kne sepak)
=haha,,x tau,,maaf dek :)

2.sayang awak sebagai ap??musuh?
=akak sayang sebagai umat sesame islam,,:)

3.name ex yg paling sayang..senaraikan??
=afiqfirdaus,,err~~(tapi dulu skrg x ,,hua3..)..emm,,senaraikan,,hoho,,rahsie..><

4.pakwe sekarang??name penuh ea??
=AZAM HAKIMI AZIZAN..sayg sangat2..==''

5.teman yg paling sayang??
= FATIN FATHIA BINTI MOHD ALI
   NAZIRA BINTI MAHZAN

6.pengalaman manis ngan bf??
=biarlah rahsia.~~

7.pndapat pada diri awak??
=peramah..hohoho..comel -,-

8.suke kaple dalam muka buku tak??
=sangat TAK SUKE..melayan lagy la x,,rase nk remove je sume laki tu,,hahhah

9.barang yg paling sayang dari ex atau pkwe??
=semua yg dibagy,saye sayang,,hohohh0

10.jawatan yg paling tinggi jawat kt skola??
=setiausaha pengawas mase darjah6..hahha,cter lame..

11..sayang awak x ,,kalu sayg follow..
= da follow la sayg..

hahah..ok,aku penat nk jawab,,thanks adek sudi tag akak
kbaii..