siape tak takut.??.

assalammualaikum

ap perasaan korg kalau korg da ad date n tibe2 dbatalkan.???..ok kali pertame,,huh..esoknye kali ke 2 pown same??..esh!!agak2 korg marah x??
dan!!~~~ia terjadi pada aku dan dia.

jangan pelik kenape lelaki ini frust ==''

ok..saye mntak maaf saye mmg nak sangat jumpe awak,n mase tu.saye da siap n ckp kt ayah nk jmpe n ayah ajak g klinik n saye kate nnt jalur lebar tutup..ayah ttp degil ckp tak lah,dy tutp kol 6,.saye ckp x,,tu dulu skarg dy tutup awal..ayah ttp bwak saye g clinik,,saye x nak lawan kate ayah n sye ikot,,dalm pjalanan pulang tbe2,awq kate(mcs) ,,hary nyh jalo tutup awal,,ok mase tu saye nk nangis,n kite x jmpe,,(hari isnin)

ok..esoknye,,kite da janji,n saye la yg janji sesangat nk jmpe awak tu,awak masak nasi goreng,,bukan main saye suruh awak bawak sbb saye nak rase,n TAHNIAH awak,sbb awak bawak nasi goreng tu untk bagi sye rase,n TIBE2!!!..mase saye nk kelua ruma jmpe awq..mak ckp 'jom kita g bnda ad karnival 'katenye..saye teros emo,,huh..mak suro mandikan ank sedare,,saye mndikan ckop x ikhlas,..sampai nagis budak tu,,maaf kan mak su k,..saye pown mandi n besiap.n sent mcs 'awak saye mtak mmaf x dapt jmpe lagy mak ajak g bnda'..ap perasaan korg kalu da excited nk jmpe mkwe tgu smpai dkat sejam,n tibe2 cancle!!!x lame lps tu awak mcs.'bla..bla..bla......sorry awk emosi tadi,nak tau tak mybe tadi akn last kite jmpe,sbb tu saye naik angin ..byk bnde saye nk ckp.lau terase mntak maap'..ap perasaan korg kalu dapt text cam nyh,takot kan,,cuak kan..!!..aku amek ksmpatan nk gk jmpe dy..dy ckp ap 'xyah la wak jmpe saye.x pnting pon.bnde yg nk ckp pown da x pnting.skunk jage je hbungan kite.kang kalau kantoi lg kite susa nk jmpe'huh..lagi boley ckp cam tu,kan...

aku dengan tidak pedulinye aku cri jaln untuk jmpe awak..mcs semua kawan,sampai tsalah anta,ok fine malu,n lastnye ad la plan aku nyh,n alhamdulillah,plan aku berjaya,,amin!!

saye berlari kt landasan nyh sbb saye tercari2 idea bagaimane saye nk jmpe awak

kbaiii
sambungan selanjutnye dpost terbaru
^.^