ulala.[uu]..ulaulala..

tempat ketiga jatuh kepada pandu puteri
(dupdap-dupdap)..hati 'krs x de harapan'
naib johan KADAT REMAJA SEKOLAH PUTERI
(alhamdulillah ya allah)
johan kadet polis perempuan
tahniah (kawan-kawan)

assalammualaikum 
dari haty turun ke jati keluar melalui skrin

alhamdulillah,berkat usaha kita selame nyh,yang x pernah dapat tempat dalam kawad dalaman akhirnye dpat tempat dalam kawad dalaman ini,,,no2..bersyukurla ya allah..semoga tahun nyh bagi semagat yg lebih mendalam untuk mempertahankan no2 dalam kawad dalaman tahun depan lagy  amin..btw,,tahniah k cak menang [ketua platoon terbaik..]
.......cerita diakhiri dengan kemenangan dan kegembiraan..

bersambung dengan [PERTANDINGAN KAWAD KAKI peringkat DAERAH di PPD]..tup-tap,tup-tap,,,alhamdulillah [JOHAN] lagy sekali,,setelah 3 tahun berturut-turun KRSTK mengekalkan kejuaraannya..dengar cerita org lua banyak cakap negative tntang kami..tapi,kami x berputus asa,,kami akan buktikan yg kami akan buat yg terbaik nanti,,insyallah..ap-ap pown saye tau semua platoon kt STK mmg [GENERASI HEBAT!!!]..tahniah kt 'pengakap,polis lelaki,krs lelaki,pandu,krs perempuan' JOHAN dan 'polis perempuan' NAIB JOHAN..tahniah jugak kat 'pandan,ieja,fadly,k cak' KETUA PLATOON TERBAIK..yg x menang tak bermakne korg x hebat,,itu bukan rejeki korg,tp aku tgok mmg sume smart ahh,,aku suka,,stk [JUARA KESELURUHAN]..alhamdulillah ya allah..
PERTANDINGAN KAWAD KAKI PERINGKAT DAERAH MILIK KAMI !!

masa yg ditentukan..30.4.2011.[PERTANDINGAN KAWAD KAKI peringkat NEGERI].huh,berpeluh nak cerite pasal nyh,,soo,sad,,and very-very sad lah.'touching'..krstk lawan kt 'SEkolah Kota Jaya' same dgn tahun lepas..lawan punye lawan,,bile penyampaian hadiah,,tbe2 kluang da disebut dulu,,ini bermakna kte org x de tempat dlm kawad tuu..oh ..mom.
skuad!!!kelua baris..'dari ketua platoon SAKTI'
amek kau platoon kluang melalak,,tp x meraung kesedihan..mmg la sangat sedih,sbb??? eh tah la x tau nk ckp ap,,bile d kenang rase nk kelua balik je air mate kawad hary tuu..ap-ap pown kte org akn cube buat yg terbaik untuk tahun yg seterusnye..I LOVE KRSTK..muahhmuahh,,

ok,,nak balik ostel nyh,,jumpe nanty,,bye..
[syioda saye]