foward

Janganlah kita memikirkan kepada orang yang tidak kita sukai , kerana ia hanya akan membuang masa kita daripada melakukan perkara - perkara yang lebih berfaedah . 

bismillahirahmanirahim . dengan berkat doa hambamu ke pada allah supaya tabahkan hatiku ini . amin 



assalamualaikum ... lama sieda tak update blog ni . kali ini entry cukup menyiksa zahir lagi batin sieda . alhamdulillah sieda dah semakin sehat . tengoklah muka kita ada macam nelopak tak ? muka makin comel . badan makin bercomel comel , tapi hati makin bertampal tampal . ya allah apa salah sieda sampai sieda kena tuduh macam macam dengan orang yang sieda sayang sendiri ? apa salah sieda ? sesungguhnya dia atas tikar sejadah sieda mash menyebut nama yang orang sieda sayang , ini balasan yang dia bagi ? subhanallah , sieda tabah kan ? sieda kuat ? tak perlu menyesal . menagis pasal lelaki lagi sayang . 

selamat sebulan sieda . semoga hari ini hari berbakti untuk sieda . sieda ingat sieda boleh happy tak sangka pulak kegembirann sieda sebegini rupa . susah sieda nak cakap tapi yang penting sieda sempat simpan semua post kenangan sieda masa dekat fesbook syioda saye dulu .


masa ni akim jeles sieda dengan bob . tapi sieda tahu akim sayang sieda , sieja pon jeles sebab mase ni dia tenga relay dengan wani

akim mintak bukti yang aku sayang dia . lepas tu sieda buat status panjang lebar . sieda sayang akim 

ni dekat fb sahida rahman . masa ni sieda baru baru lagi kenal akim , mase tu indahnya dunia , bagaikan akim lah yg paling sweet 


nak buat jugak untuk akim, lepas tengok is buat macam ni untuk makwe dia

sieda mula friends dengan akim mase dekat syioda saye ? mase ni tak ingat sangat . huahua :3

sieda pernah bagi link ni dekat akim , lepas tu tak sangka pulak dia share lepastu mention nama sieda , sumpah , mase ni bahagia plus plus bangga gila

pasal bob lagi . bob dan terus bob 

mase ni akim mintak kaple , and sieda terima , sieda ingat akim mintak kaple 11.13pm , sieda terima 11.16 pada tanggal 12/11/2012 . sieda sayang akim sampai kini :*

kan ? akim a week . hari ni 'a month' akim wish tak  hmmm :'(

sieda terima akim sebab akim bagi link lagu ni . sieda tebuka hati untuk akim . sieda sayang akim :D

(dulu) akim mengaku kita bini dia , tapi sekarang ? ........ kita tatap bersabar untuk akim :D

kite org bersweet sawit dekat status alin , siapa kesah , janji kami bahagia . kan akim ? --'

aku sentiasa think positif untuk akim , hakikatnya hanya allah yang tahu , hmm . sieda kuat ! Jyahh 

sieda cukup jeles , dia dengan wanie , walaupun adik :'( jeles tandanya sayang right ?

our second date , naik gunung lambak dengan akim , akim belikan sieda air milo , :D sieda kuat ! sieda hebat ! tp akim sepanjg jalan panggil sieda gemok :* ily akim

antara post post akim dekat timeline sieda mase dekat fb 'syioda saye' 


Manusia ini dilahirkan bukan untuk benci membenci antara satu sama lain apatah lagi kita memeluk agama yang benar , agama Islam . Kita dilahirkan bukan untuk membenci tetapi untuk menyayangi dan memahami antara satu sama lain .




owner : 
sahida rahman