believe us

kebahagiaan datang bila kita mencarinya malah kesedihan itu datang tanpa diduga
dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang

alhamdulillah masih bernafas dan bernyawa sieda disini . setelah apa yang dialami insyaallah semua itu ada hikmahnya . sekarang sibuk dengan study . bincang soalan past year . mengejar cita-cita yang setiap orang inginkan dalan diri . manusia ? berdiri kita sama teguh tapi apabila bercerai pasti kita teguh bersama ? semuanya dusta , manusia pandai bermain dengan kata-kata . sekola . puisi . pujangga ? ya tuhan kenapa mesti ada manusia sebegini rupa didunia .*istigfar* aku manusia memang hodoh aku cacat cela . sieda mintak maaf terutama orang yang terguris hati tercalar jiwa . event masalah tu sekecil garam dan gula .

"menuju puncak impian dihati bersama janji azam sejati"

dengan lafaz bismillahirahmanirrahim sieda mengaku hanya seorang hamba adam Allah inilah yang memberi semangat sieda untuk terus berusaha dan belajar . amin . bersyukur kehadrat illahi berkat semangat dan kasih sayangnya terhadap sieda memberikan impak yang lumayan terhadap diri . masalah datang satu persatu tanpa diduga dan diingini , sieda down kembali kepada tuhan menyemai semangat yang tinggi untuk meneruskan hidup . betullah lelaki ini tak boleh bawa kemana-mana malah dia membawa kelembah kehancuran dan kelalaian . bukan nak kata dia ? tetapi ini fakta . event tak terjadi pada sieda kepada adik.kakak,abang diluar sana ingatlah masa depan kita menghalakan arah tujuan kita untuk terus berjaya .tetapi bagi sieda dia pemberi semangat untuk sieda , terima kasih sayang sayang . semoga masa depan kita akan terus bersinar dan bercahaya . amin

pergaduhan yang berterusan bukanlah satu jalan penyelesaian yang mulia tetapi pendamaian merupakan satu langkah yang penuh indah bagi sesuatu masalah. kerana mulut badan binasa .dearest you awak . akak mintak maaf .segala yang akak inginkan telahpun terungkap dalam text semasa kefahaman dari awak akak menadahkan dengan penuh berharap . baik buruk seseorang datangnya dari hati itu sendiri . mengertilah ! fahamilah !
assalamualaikum,

"Allah berikan akal fikiran untuk berfikir . Allah berikan tubuh badan untuk mendekatkan diri kepadanya dan Allah memberikan tauhid dan hidayah untuk umatnya terus kuat''pencari ketenangan:
NSR