kami suda berbaik,,.

         ye blog,,aq ad story nyh,,tadi kan mase kt sekolah,,aq jumpe la sorang budaq form one nyh,,,aq ngan dy sbnanye x de ap2  pown ,,cume,,dy nyh pena couple nan ex aq,,so kte org mcm ad perselisihan faham,,nak cerite pasl dy couple bile tp x nak la x baek mmbuka aib orang,,aq x nak cari pasl nan org x tau la kalau ad org yg still x puaz aty nan aq lgi,,its up to you dear,,aq da buat yg terbaik n ap yg aq mmpu,,klu ko rase ap yg aq buat tu salh,,ohhh,,sory sangat2,,,tp aq da try yg terbaik,,
         aq biaselah dgn hidup aq yg mmg serba x perfact,,aq tau aq mmg x perfect,,tp x bermakne ko nak pijak kepale aq ,,n aq tau ko tu market,,ko rami abg agkt,,aq boley buat la kalu aq nak tp ,masalahnye aq x nak sumer tu,,soo ap aq kesah ,,its right????td aq rase puaz sbb aq dapt jmpe ko,,walaupon sbnanye ko takot sgt kan nak jmpe aq,,copp,,asal ko takot ek??aq bukan nak mara ko,,ala,,  ad hak kot,,ank couple nan sape pown aq x kesah la,,,,td aq da mntak maap kt ko,,aq da tye kt ko kan,,ap yg ko x puaz aty ngan aq,,,so ko kate ko takot kan ngan aq,sbb aq kuat nganjing,,ala itu biase la,,,lumrah,,,aq paz nyh x nganjing ko lg ok,,ImNSYAALLLAH,,huhuhu,,jage diri baek-baik..
          paz nyh jmpe aq aq hope ko rety nak senyumkan muke ko tu,,jgn la seyez sgt ,,ko pike ko cantek??hahha,,,aq gurau je,,jgn amek aty sangat,,tau,,ahhahaha,,tp yg peliknye td aq je mntk mmap kt ko tp ko x de pown nak mntk maap k aq,,um,,,suke aty ko la,,aq x pakse,,yg pntg aq x nak cari pasl na budaq-budaq kechik,,so,,kte da ok kan???aq x tau la kalu ko anggap aq x ok lagi,,umm aq rase ko patot bsyukur sbb aq yg datg jmpe ko,,tau aq bwk kawn2 td tp aq x nak,,aq sgaje x nak  lau aq bwk dy org,,ahha,,pndai2 la ko jawb ea,,,hahhahaaq malz la nak citer,,n thankz ea muke ko td mcm TAIK!! PAISEI giler!!! aq bangge kalo dpy muke mcm ko,,hhaha,,,




                   ~~~~~~~  TAMAT~~~~~~~~~bye,,,