bersyukur atas pemberian

assalammualaikum...

awak denga lah kite cerite kat abang kite yg kite main hoki n kawad kaki...abang kite punye sayang kat kite kan dy beikan kite 'hadiah'..HAHAHA..tp sbnanyer saye yg mintak,,hua3..kite x teriengat pown tp dy yg bukak mulut pasal bende nyh,,saye pown apa lagi dengan cepat menjawab 'ok!!awak la yg belikan,boley/???' hekkhekk..kalau tanye kat abang mmg jawabnye semua boleh lah,,HAHAHA.sbb tu kite sayang abang..

semalam gaduh sbb bnde nyh je..nk jumpe tp 'takot KANTOI'so???konklusinye tidak la jumpe...#seday ++++ touching nyh...:(..humm,tau x plan saye ap??..

  • awak letak la bende tu kt pasu rumah saye n nanti esoknye saye datg kt pasu saya amek,,  @
  • nak jumpe kt banda sbb mase tu saye ngan awak g bnda,,[kita selalu ad same walau kat mane kan??]..tp x jadi sebab ad kakak..alasan 'takot kantoi'    @
  • jumpe kt depan rumah nnt awak datang,,hahahah..mcm biase 'DATE 5 minit' tp x jadi jugak sbb 'takot kantoi'
yg bold,yg italic dan yg underline tu lah KEPUTUSAN SAYA..!!..abang!!kite da amek dah..krim tu kat pasu,,terperanjat,,sbb rase mcm bejuta harganya,,tp agal mahal,,20 lebih kan??..TERIMA KASIH DAUN KELADI.n ADIK SAYANG ABANG TIAP HARI ...

'nano white' untuk mengelakkan kulit muke dari pancaran matahari..wahh!!

TERIMA KASIH
adik [syg] abang
ly..